Modele de invitatii botez

Home »  Modele de invitatii botez

Modele de invitatii botez

On février 18, 2019, Posted by , With No Comments

Urmand cuvintele Mantuitorului: « de nu se va Naste cineva DIN APA si DIN duh, nu va putea sa intre in Imparatia lui Dumnezeu » parutu-ni-s-a noua cuviincios ca micutul Andrei Alexandru nascut in ziua intai a lunii aprilie 2006, sa fie renascut prin Taina Sfantului Botez in ziua a 28-a, a lunii mai, DIN anul 2006. Toti CEI ce doresc sa ni se alature la acest joyeux si de Dumnezeu binecuvantat moment, sunt invitati sa ni se alature la slujba ce va avea loc in jurul orei 17:00 in Biserica parohiala gogora DIN satul Palanca; Si spre a face aceasta Taina dupa datina stramoseasca, parintii: PR. Valentin si Stefania Mitroi si Nasii: Andrei si Mariana Dinu au Bucuria de a va invita si la petrecerea ce va urma la Restaurantul « Rustic House ». Va asteptam cu Drag! Suntem Gemenii…………………………… Si Credem ca este timpul sa Intram si Noi in randul crestinilor! ASA ca va invitam la… un biberon de lapte – Noi, un Pahar cu sampanie si bucate alese – voi, dupa Care, Noi vom dormi si voi veti dansa. Impreuna cu nasii nostri………………….. Si Cu mami si Tati,………………………………, la restaurant…………………………, données PE de……………….., in jurul orei………………., unde aveti si o Camera rezervata. Botezul, Cu Voia lui Dumnezeu va avea loc la Biseruca la…………….. Va asteptam cu Drag! Botezului micului Print sau micute prinvant este primul eveniment important DIN viata prichindeilor, Dar foarte important si pentru parintii acestora, pentru ca acestia vor ca toata lumea sa IA parte atat la Ceremonia religioasa, cat si la petrecerea de dupa, plina de TRADITII Frumoase si de Culori speciale specifice evenimentului in sine.

Fiindca fiecare traditie ISI are locul in petrecerea de Botez, tot ce mai ramane este aducerea invitatiilor, iar Primul pas sunt invitatiile de Botez, atat de dragalase si aprécier de toti CEI Care le primesc in casuta Lor postala. Parintii micutului ce urmeaza sa fie botezat stiu ca aceste invitatii pentru Botez reprezinta mai mult decat niste simple bucati de carton pe care le primesc CEI Dragi, ci un Simbol al participarii la debutul unei vieti Frumoase a micutului. DIN acest Punct de, invitatiile de Botez sunt foarte importante si trebuie alese cu multa grija. IATA cateva detalii ce trebuie avute in de parintii grijulii: suntem îngeraşi frumoşi, Inocenţi, Dar Cam fiţoşi şi am vrea să FIM şi Noi printre oamenii mari ca voi. Eu sunt…………, El/EA………. Naşi şi Moşi, toti şmecherei naşi:…………………………………………….. Moşi:…………………………………….. Şi cu Drag vă aşteptăm………………………….., orele…………………, la Biserica………………… să ne-ncreştinăm. Iar la orele………………………, la……………………. să ne distrăm şi ca totul să iasă MINUNAT, vă rugăm sunaţi PE mami şi PE Tati pentru Confirmat. Va prezentam o Reteta interesanta.

Se IAU: un bebe MINUNAT (…………….), 2 PARINTI fericiti (……………………………………..), 2 Nasi draguti (…………… Si……………………..) Si cativa invitati deosebiti si se Pun laolalta in Data de…………, la Biserica……………, in jurul orei…… Se mai Adauga cativa invitati, se condimenteaza cu voie buna si se amesteca la Restaurantul………………, incepand cu ora……. Speram sa va Placa! Dumnezeu Cu Al sau har ne-a dat 2/3 copii in Dar, dragalasi si cumintei, tot sa te Hancesti cu EI. Si de vreti sa II cunoasteti Semnati in Cartea de oaspeti; La Botez va invitam, Cu totii sa-i admiram. Locatie 1: Biserica………….., Ora…. Locatie 2: Restaurantul…………….., Ora…… Nasi:………….. Si………….

Comments are closed.